Petionville.Fabrikant van kleine leidingenDifferentiatie van rassen

vrijgavetijd:2023-03-12 10:10:55 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:464

Kerntips:Petionville.,De bodem van het hoefijzer van de voegpijp is te laag. Nadat het hoefijzer in de mal zit de ruimte tussen de buitenste m

De bodem van het hoefijzer van de voegpijp is te laag. Nadat het hoefijzer in de mal zit de ruimte tussen de buitenste mal en de hooeoppervlak is groter dan de dikte van de pijpwand.

Zij moeten zoveel mogelijk als geheel in de fabriek worden verbonden. Als het nodig is om op locatie te verbinden als gevolg van productieproces, transportomstandigheden, moet hete persvulkanisatie (voegpijp) of lassen (plastic voegpijp) worden gebruikt. Het gezamenlijke uiterlijk zal glad en glad zijn, en de treksterkte zal niet minder dan % van het onedel metaal zijn. De zogenaamde & quot; overlapping& quot; zonder enige behandeling is absoluut niet toegestaan. Alle soorten dwarsverbindingspunten van voegbuizen zullen worden gemaakt van toebehoren geproduceerd door onze nieuwe rubberproductenfabriek, om ervoor te zorgen dat de verbinding ter plaatse alleen in rechte secties tijdens de bouw wordt uitgevoerd. Flexibel materiaal met voldoende vervormingscapaciteit en goede hechting met beton.

Petionville.De betoncomponenten moeten worden bedekt en vochtig worden uitgehardhin u na het gieten. De tijd van het uitharden van beton door water mag niet korter zijn dan zeven dagen voor het beton gemengd met Portlandcement, gewoon Portlandcement of slakken Portlandcement; Voor beton gemengd met vertraagde toevoegingen of met eisen inzake ondoordringbaarheid mag het niet minder zijn dan graden. Het uitgehard beton moet worden bedekt met plastic doek, en alle blootgestelde oppervlakken moeten dicht worden bedekt en gecondenseerd water zal in het plastic doek worden gehouden.

Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken,Petionville.Fabrikant van gecombineerde holle ankers voor tunnels, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen,Petionville.32lood kleine buis, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!

De voegpijp wordt speciaal gebruikt als kanaal voor de dieptedetectie van paalfundering en voor structberekening van de urale spanning. De voegpijp is een kleine pijp, kan het meten en nauwkeurig de gegevens op de computer of geluidsontvanger weergeven. Tijdens het betongieten van gegoten-in-place paal wordt een kanaal gereserveerd waarmee de ultrasone sonde normaal op de paalbodem kan worden geplaatst, wat niet in aanmerking wordt genomen in de structurele spanningsberekening.

Het heeft een goede flexibiliteit. De leidingen kunnen worden opgerold wanneer ze worden geproduceerd, zodat het aantal verbindingen in het leidingnetwerk kan worden verminderd. Het kan volgens het terrein worden gelegd, gemakkelijk obstakels omzeilen, en is geschikt voor de bouw.


Petionville.Fabrikant van kleine leidingenDifferentiatie van rassen



De opgraving van de funderingsput volgt strikt het beginsel van & quot; gelaagde opgraving& quot;. De steunopbouw moet nauw worden gecoördineerd met de grondopgraving. Tijdens de opgraving moet het aardwerk in de buurt van de voegbuis worden uitgegraven door de centrale groefmethode om te voorkomen dat de machine botst met de steun; Het grondwerk in de buurt van de hellingbeschermingspaal moet handmatig worden uitgegraven met kleine machines en gereedschappen. Het is verboden om met de voegpijp en geboorde paal door mechanische opgraving in botsing te komen. Nadat het grondwerk tot de ontwerphoogte is uitgegraven, moet de voegbuis op tijd worden opgericht en voorgespannen om de blootstellingstijd zonder steun te verminderen.

Het systeem maakt het mogelijk om te voegen bij relatief lage druk.

Verschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik van voegbuizen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden, weet u hoe u ze moet oplossen Het eerste punt is dat als de verbinding, mondstuk of bodem van de voegpijp niet stevig is verzegeld,Petionville.fabrikant van samengestelde ankerstang, deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter, zodat wanneer ze zich in de toekomst voordoen, we weten hoe we ermee om moeten gaan om een snelle oplossing te garanderen! De voegpijpverbinding of de pijpopening en de pijpbodem zijn niet stevig verzegeld, wordt de wapening vervormd of botst, waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.

Project analyseIn kalksteengebied is het ponsen niet goed, en het is difficMoeilijk om de versterkingskooi te laten zinken. Wanneer de voegpijp wordt vervormd en geblokkeerd met onconventionele middelen wordt de pijp geblokkeerd als gevolg van de arbeiders onzorgvuldigheid en vallen in kleine betonblokken. De vervorming en verstopping van de voegpijp brengen grote moeilijkheden met het opsporingswerk en kunnen zelfs niet worden gedetecteerd. Daarom, wanneer de voegpijp geblokkeerd wordt gevonden nadat de funderingsstapel is gegoten en vóór de inspectie, moeten effectieve maatregelen worden genomen om de pijp door te voeren om de soepele vooruitgang van ultrasone inspectie te verzekeren. Over het algemeen zijn er drie methoden voor het passeren van de pijp: het steken van de voegpijp met dikke en lange versterking, spoelen en piggen met hogedrukwater, en het gebruik van een boor met een kleine boor om het gat te reinigen.

De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen zal u leiden om de belangrijkste verbindingsmethoden tussen het aandrijfapparaat en de boorkop te begrijpen: de verbinding tussen de flens van de aandrijfkop van de elektrische oliepomp en de parallelle flens is momenteel de meest gebruikte. Er is een flens aan het onderste deel van de aandrijfkop, en de grootte komt overeen met de flens van de kerstboomputkop.

Soms wordt de voegpijp aan de twee zijden van het hoefijzeroppervlak bedekt. Pas de samenwerkingsspecificaties van de voegpijp bij de distributiepijp aan. Hoe voeg lekkage tijdens installatie van voegbuis te voorkomen?


Petionville.Fabrikant van kleine leidingenDifferentiatie van rassen



De voegbuis is een gepatenteerd product. Vergeleken met soortgelijke producten in de markt, heeft het hogere trekweerstand en betere afdichtingsprestaties.

Laatste citaatDe belangrijke reden voor de stabiliteit van de voegpijpversterkte bodemondergrond is om het hoofdprincipe van de voegpijpversterkte bodembehandeling technologie verder te verifiëren. Het is om verschillende soorten voegpijpproducten insi te plaatsenDe verdeling van het interne spanningsveld en verplaatsingsveld van de versterkte bodemmassa wordt veranderd door wrijving en inbedding tussen de voegpijp en de omliggende bodemmassa, afhankelijk van de trekeigenschappen van de voegpijp of tussen de lagen bodemmassa.

Na te controleren of de bekisting geïnstalleerd door de voegpijp strak en naadloos is, kan de gereserveerde groef worden schoongemaakt, en dan kan het beton worden gegoten en vid strak. Het beton moet minstens dezelfde sterkte hebben als het constructiebeton op deze plaats. Het voegpijpapparaat in Hainan moet schoon worden gehouden bij het gieten van beton.

Er zijn vele vormen van voegbuizen die verbeterd en toegepast kunnen worden. Hoewel het engineering pijpleidingsysteem zeer complex is, kan elk complex pijpsysteem worden onderverdeeld in verschillende relatief eenvoudige individuele pijpsecties door het instellen van vaste pijprekken. Bij het selecteren van de gegolfde voegpijp, kan de vervormingscompensatie van het pijpsysteem volgens deze relatief eenvoudige pijpsecties worden bepaald, om de voegpijp te selecteren.

Petionville.Vóór de installatie van de voegpijp, is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voegpijpfitting, en de niet-verticale steun te corrigeren; Installeer vervolgens de voegbuis op de beugel en bevestig deze.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Veelvoorkomende problemen en antwoorden van voegpijp wat is de druk binnen de voegpijp?

Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

AndorraLaVellaadviserennieuws
AndorraLaVellaLaatste nieuws