Kakani.Schroef diepe put pompWat zijn de verbeteringen in de prestaties

vrijgavetijd:2023-04-22 09:11:30 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:256

Kerntips:Kakani., mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waa

mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.

Kakani.   En het wordt gebruikt volgens het in het handboek gespecificeerde quotum.

   Onderdompelbare modderpomp vult het de kloof in de toepassing van modderpomp. Wanneer de onderdompeling diep is en er geen goede modderuitlaat is

y

   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, dat wil zeggen kan de traditionele modderpomp niet worden geïnstalleerd en in werking worden gesteld, en kan de dompelpomp dit deel van het lege werkpunt aanvullen.

Al Manzilah.   Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.

   De toepassing van pompen omvat alle aspecten van werk en productie, en de types pompen zijn ook divers. Sommige van dezelfde pomp hebben verschillende namen, en sommige van de namen zijn erg vergelijkbaar, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden. Vandaag zullen we de dompelpomp en de dompelpomp introduceren. Is er enig verschil tussen de twee

   Vergeleken met de verticale drijfmestpomp, is de toepassingsmarkt ook groter. Naast de bestaande industriële en mijnbouwtoepassingen van de verticale drijfmestpomp,Kakani.Lange as sub, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt als mobiele drijfmestpomp, zoals zand pompen aan boord, prospectie, enz; Onderdompelbare modderpomp assemblage workshop III. wat zijn de voordelen van dompelbare modderpomp


Kakani.Schroef diepe put pompWat zijn de verbeteringen in de prestaties



   Sommige onzuiverheden zullen de waaier verstrikken, dus over het algemeen zal de open waaier worden gebruikt, dus er is geen noodzaak om zich zorgen te maken over vastzitten in het proces van het transporteren van afvalwater.

   Om de demontage van de waaier te vergemakkelijken, wordt tijdens het ontwerp van de drijfmestpomp de waaier verbonden met de pompas door omgekeerde gesp. Dit is waarom de waaier zal worden uitgeschakeld bij het installeren van een nieuwe drijfmestpomp. Daarom moeten we aandacht besteden aan de waaier gemarkeerd op het pomplichaam tijdens de voorafgaande installatie en gebruik

   Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking, verpakking en hulpwaaier seal, mechanische verbinding, enz.

Eerst de klant.   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.

   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.

E waterafdichting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.


Kakani.Schroef diepe put pompWat zijn de verbeteringen in de prestaties



Draai de klep omlaag voor aanpassing. Anders, als de stroom te klein is, Open de klep.

Verbetering van de kwaliteit   I

   Het zal ook hoger zijn, maar er is geen specifieke conversiestandaard. Over het algemeen zal de zuiglift van ISG-pijpleidingpomp niet groter zijn dan m zonder hulpapparatuur toe te voegen.

   selectie van stroom: enkele zuigpomp of dubbele zuigpomp zal volgens de stroom worden geselecteerd; De enige zuigpomp of de meervoudige zuigpomp moet volgens de lift worden geselecteerd.

Kakani.   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest

   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden,Kakani.Dompelrioolwaterpomp, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit, zoals zandsteen, sint en restanten. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

AndorraLaVellaadviserennieuws
AndorraLaVellaLaatste nieuws