OstendeVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompMarktontwikkeling van beheersapparatuur en -i

vrijgavetijd:2023-03-22 09:02:53 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:302

Kerntips:Ostende,   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen

   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.

   Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk, enz.

Ostende   De behuizing aardingsdraad van QW (WQ) dompelbare niet blokkerende rioolpomp moet goed worden aangesloten

   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.

Aiud.   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein,OstendeWQ dompelrioolwaterpomp, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.

   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.

ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,


OstendeVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompMarktontwikkeling van beheersapparatuur en -instrumenten



De ry-pomp werkt op een laag toerental. Hoe hoger het waterpeil, hoe lager de snelheid; Hoe lager het waterpeil, hoe hoger de snelheid. Tegelijkertijd wordt het waterpeil signaal naar de schakelkast verzonden, zodat de operators tijdig het vloeibare niveau kunnen begrijpen. Door deze controle is de circulatie in het slikslibbad in principe onveranderd

   Gebruik een volt megger om de isolatieweerstand te controleren, die niet minder dan . megohm zou moeten zijn. Als het lager is dan deze waarde, open dan het afvoergat en het ventilatiegat voor drogen of drogen.

   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.

Economisch beheer   Vouw de drie lagen dubbel met zelfklevende butyltape en strek geleidelijk uit tot aan de buitenkant van de kern. Bij het wikkelen, zal de band tweemaal worden uitgerekt, en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is, en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.

   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?

   Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.


OstendeVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompMarktontwikkeling van beheersapparatuur en -instrumenten



   De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.

Werkbeschrijvingt sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.

   Dat wil zeggen, eerst, controleer of het bedrijfsgeluid van de apparatuur redelijk is; Ten tweede,OstendeVuur diepe waterpomp, controleer of de alarmeenheid lekkage en oververhitting alarmsignalen heeft; Ten derde, moet de oorzaak worden geanalyseerd en tijdig worden gemeld.

   Zorg ervoor dat u een pomp kiest die geschikter is voor gebruik.

Ostende   Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen registreer de stroom en stroom van de werking van de waterpomp. Als er een probleem is bij de bovenstaande inspectie, kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is, moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken, die hoofdzakelijk aandacht moeten besteden aan de details en de verschijnselen die tijdens de verrichting zijn opgetreden,OstendeOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp, en tijdig de problemen behandelen om te voorkomen dat ze op dienst zijn Ongevallen tijdens verrichting veroorzaken verliezen.

   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.

   Waar moet in het proces op worden gelet? Laat Lees meer over de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de dompelmestpomp. Wanneer de apparatuur in gebruik is, moet de pomp zelf over het algemeen op land worden geplaatst voor gebruik, maar de zuigpijp moet in water worden geplaatst

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

AndorraLaVellaadviserennieuws
AndorraLaVellaLaatste nieuws