Yokohama.kgmAluminium staafVerbetering van de punctualiteit van de levering

  • vrijgavetijd:2023-05-05 22:22:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:180
  • Korte omschrijving:

    Yokohama.kgm,Yokohama.kgmLaaggelegeerde plaat,Bij de opening vanochtend was de marktprijs van Zhengzhou koperen bar in principe stabi

Artikel inhoud
Yokohama.kgmLaaggelegeerde plaat,

Bij de opening vanochtend was de marktprijs van Zhengzhou koperen bar in principe stabiel. Volgens de monitoringgegevens van het Lange cloud business platform was de huidige marktprijs van ,mm Linyi koperen bar yuan (tonprijs, hetzelfde hieronder), de ,mm koperen bar was yuan en de ,mm koperen bar Henan was yuan.

Het kan worden verpakt met vochtbestendig papier voor vochtbestendige bescherming. Het kan ook oxidatie tot op zekere hoogte voorkomen. Als scheuren of ernstige corrosie worden gevonden, moeten deze worden geïsoleerd.

Yokohama.kgmProbeer het gebruik van radiatorkoperpijpen in warmwatercirculatiepijpleidingen te vermijden om de kans op corrosie te verminderen. Als koperen pijpen worden gebruikt als circulatiepijpleidingen, moet pijpleidingonderhoudsruimte worden gereserveerd.

In termen van stalen billets: bij :, werden sommige stalen billets in Changli met verminderd, en de huidige carbon vierkante billets werden geleverd met belasting van yuan. Na het e Nationaal Congres van de Communist van China had de markt twijfels over de onzekerheid van milieuproductiebeperkingen en wachtte nog steeds op een duidelijkere richting. Daarom kan worden gezien dat er in dit stadium geen eenzijdige markt was voor futures of contant geld, en er was geen duidelijk patroon van ups en downs. Volgens de monitoringgegevens van Lange IJzer en Staal s cloud business platform, vanaf het moment van publicatie, Tianjin Youwelded Lijn: de staalfabriek gerapporteerd: Rongcheng . yuan/ton, B yuan/ton; Jiujiang #– tot Tianjin yuan/ton; De aankomstprijs van Xinji Aosen -is yuan/ton, en die van B-staal is yuan/ton; Jiyuan . yuan/ton, B staal yuan/ton; Fulen . yuan/ton; Weigang . yuan/ton B staal yuan/ton.

Baar.Kortom, de markt in Noordoost-China is over het algemeen pessimistisch gebaseerd op het beleid op middellange en lange termijn en het algemene milieu, evenals het huidige voorraadniveau in Shenyang. Het lage voorraadniveau van koperen peloton maakt de hele markt gebrek aan motivatie. De koperen barmarkt in deze stad is dit jaar gestopt, en het is moeilijk om te verbeteren op de korte en middellange termijn. Over het algemeen kan de marktprijs van Shenyang koperstaven morgen stabiel zijn.

In termen van stalen billets: bij :, werden sommige stalen billets in Changli met verminderd, en de huidige carbon vierkante billets werden geleverd met belasting van yuan. Na het e Nationaal Congres van de Communist van China had de markt twijfels over de onzekerheid van milieuproductiebeperkingen en wachtte nog steeds op een duidelijkere richting. Daarom kan worden gezien dat er in dit stadium geen eenzijdige markt was voor futures of contant geld, en er was geen duidelijk patroon van ups en downs. Volgens de monitoringgegevens van Lange IJzer en Staal s cloud business platform, Tianjin Youwelded Lijn: de staalfabriek gerapporteerd: Rongcheng . yuan/ton, B yuan/ton; Jiujiang #– tot Tianjin yuan/ton; De aankomstprijs van Xinji Aosen -is yuan/ton,Yokohama.kgmLegeerd staal, en die van B-staal is yuan/ton; Jiyuan . yuan/ton, B staal yuan/ton; Fulen . yuan/ton; Weigang . yuan/ton, B staal yuan/ton.

De prijs van de ruwijzermarkt steeg deze week met - yuan en de transactie was eerlijk. Met de stijging van de cokesprijs zijn de kosten van kneedbaar ijzer in Shanxi, Henan, Liaoning, Shandong en andere regio"s gestegen. Bovendien is met de geleidelijke vrijlating van de stroomafwaartse vraag de voorraad van ijzerfabrieken niet groot en hebben ijzerfabrieken achtereenvolgens hun prijzen verhoogd. Er zijn weinig ijzergieterijen in Shandong Jiangsu, Hebei en Shanxi, en de voorraad blijft laag. Naarmate de cokesprijs stijgt en de kosten stijgen, stijgt de prijs van ijzergieterijen weer.


Yokohama.kgmAluminium staafVerbetering van de punctualiteit van de levering



De markt is vandaag geopend. Hoewel de prestaties van Zitong Pai futures bescheiden waren, is de algemene markt gestopt. De marktmentaliteit is sindsdien niet veel veranderdKend. De prijs is stabiel, maar sommige specificaties zijn onderhevig aan onderhandeling, en het onderhandelingsbereik is ongeveer - yuan. Het algemene ritme van de markt is stabiel en koud. Midden in de winter is de algemene markt in Noordoost China het traditionele laagseizoen binnengegaan en is de algemene markt met weinig verbetering beëindigd. Alle bedrijven verkopen goederen. Het voorraadniveau in Shenyang is zeer laag door de inventaris clearing, en alle bouwplaatsen zijn gesloten. Naast de transportdruk door de lage temperatuur was de markt somber.

Gebruik gekwalificeerde kopergrondstoffen voor productie, probeer het pijplichaam te vermijden dat wordt geproduceerd door gerecycled koper, verminder onzuiverheidscorrectie en verleng de levensduur van koperpijp.

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om elektrische apparaten zoals generatoren, bussen, kabels, schakelapparatuur transformatoren, en thermisch geleidende apparaten zoals platte plaatcollectoren voor warmtewisselaars, buizen en zonneverwarmingsapparatuur te vervaardigen. Gemeenschappelijke koperlegeringen zijn onderverdeeld in drie categorieën: messing, brons en wit koper. Pure koperplaat is een paars rood metaal, algemeen bekend als & quot; koperplaat en versterker; quot;, & versterker; quot; rode koperplaat& quot; of & quot; rode koperplaat& quot;.

bouwenDrie van de vijf belangrijkste toepassingsgebieden van koperplaat, en pistooldelen in de nationale defensie-industrie. Elke drie miljoen ronden koper worden geproduceerd, - ton koper zijn nodig.

Bespaar materialen en totale kosten, stabiliteit en prestaties, en kan onderhoud besparen.

Sommige staalfabrieken in Liaoning zijn geïnteresseerd in de aankoop van ruwijzer, maar de lokale hulpbronnen zijn krap, en de ijzerfabrieken De offertes liggen aan de hoge kant, wat resulteert in een patstelling tussen vraag en aanbod. De vraag naar gietijzer en kneedbaar ijzer in Jiangsu, Shandong, Shanxi, Hebei, Henan en andere regio"s is traag, en de voorraaddruk van ijzermolens neemt toe. Naarmate de prijs van grondstoffen daalt, blijft de notering van ijzermolens dalen. Op dit moment zijn de vraag en de kostensteun zwak en er is geen positieve impuls. De markt voor ruwijzer op korte termijn is zwak en moeilijk te veranderen.


Yokohama.kgmAluminium staafVerbetering van de punctualiteit van de levering



Rode koperstaven in andere regio"s volgen in principe de prijstrend van Tangshan, waarin het bod van Jiangsu Steel Works hoger is, en de meeste downstreamprijzen worden gevraagd, en de algehele markttransactie eerlijk is. De staalfabrieken in Wu en zijn beperkt in het ontvangen van orders, en de marktmiddelen zijn krap. De meeste handelaren zijn terughoudend om te verkopen. Shanxi billet markt aanbiedingen variëren, en het is moeilijk om een deal te krijgen. De bereidheid van downstreamklanten om bestellingen te ontvangen is zwak, dus ze houden een voorzichtige afwachthouding. Bij prede staalmarkt zich momenteel in de & quot; gouden derde& quot; hoogseizoen. De markt heeft een goede verwachting van de toekomstige markt en een sterke bereidheid om prijzen te ondersteunen. Verwacht wordt dat de prijzen van Tangshan mainstream billets volgende week sterker zullen zijn.

Nauwkeurige afwerkingKortom,Yokohama.kgm60SI2MN gelegeerd rond staal, evenals het huidige voorraadniveau in Shenyang. Het lage voorraadniveau van koperen peloton maakt de hele markt gebrek aan motivatie. De koperen barmarkt in deze stad is dit jaar gestopt, en het is moeilijk om te verbeteren op de korte en middellange termijn. Over het algemeen kan de marktprijs van Shenyang koperstaven morgen stabiel zijn.

Standaardiseer de productie.

Uitdrijvingsmethode: Deze productiemethode is om koperingots na het smelten te gieten, en koperbuizen door grote extruder na secundaire verwarming uit te voeren.

Yokohama.kgmOnder de drie productiemethoden van koperen buis is de oxidatiemethode het meest. Omdat zolang het metaalkoper door de anode wordt geoxideerd en het koperion van de anode aan het buismateriaal is bevestigd, maar heeft ook een volwassen technologie, die koperbuizen door oxidatiereactie produceert. Deze productiemethode is de belangrijkste productiemethode van koperen buizen in China.

Rode kopervoorraad kan een einde maken aan de trend van continue daling. Met de toename van productiebeperking van staalbedrijven en de druk van de vraag, kan de continue daling van de ijzerertshavenvoorraad eindigen. Bovendien, volgens de nieuwe statistieken van *, zijn de beschikbare dagen van geïmporteerd ijzererts van staalfabrieken dagen, wat een dag lager is dan die vóór de Nationale Dag, de ijzerertsinventaris in principe voldoet aan de productievereisten. Gezien de toekomstige productievermindering en -beperking is de staalfabriek niet bereid om de voorraad aan te vullen.

De eenvoudigste manier is om koperreiniger te gebruiken. Messing, rood koper brons, vingerafdrukken enz. kan worden gebruikt. Olievlekken, oxidelagen enz. op het oppervlak kunnen eerst met koperreiniger gereinigd worden.


AndorraLaVellaOverige productinformatie
  • Anhui8-meter vrachtliftWaarom neemt de maat af in gebruik?

    Anhui8-meter vrachtliftWaarom neemt de maat af in gebruik?

  • Wuyi.Aangepaste hefladingsliftWat zijn de superieure prestaties?

    Wuyi.Aangepaste hefladingsliftWat zijn de superieure prestaties?

  • LuchengCity in GermanyAangepaste vrachtliftSelectie van opslagplaats

    LuchengCity in GermanyAangepaste vrachtliftSelectie van opslagplaats

  • Shaanxi.BedrijfsliftBedrijfsfilosofie

    Shaanxi.BedrijfsliftBedrijfsfilosofie

  • Haibo BayBouwwerf heffen vrachtliftVerschillende industrieën

    Haibo BayBouwwerf heffen vrachtliftVerschillende industrieën

  • FengnanCity in GermanyBouwwerfpersoneel tilt vrachtlift opWaar wordt het voor gebruikt

    FengnanCity in GermanyBouwwerfpersoneel tilt vrachtlift opWaar wordt het voor gebruikt

  • GaopingBuitenheffende vrachtliftOpbrengststerkte

    GaopingBuitenheffende vrachtliftOpbrengststerkte

  • Jiangsu.De lift is goed.Wat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?

    Jiangsu.De lift is goed.Wat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!