Klimavichy.Pomp voor boorvloeistofWeergave van speciale prestaties

  • vrijgavetijd:2023-04-19 08:12:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:338
  • Korte omschrijving:

    Klimavichy.,Klimavichy.QJ dompelpomp,  ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen

Artikel inhoud
Klimavichy.QJ dompelpomp,

  ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp moet in gebruik worden bevestigd en geïnstalleerd, terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt, wat handig en flexibel is.

   Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.

Klimavichy.   De pomp levert geen water of de stroom is onvoldoende. De pomp levert geen water of de stroom is onvoldoende. Het is waarschijnlijk dat de zuigpijp waterlekkage heeft of de bodemklep luchtlekkage heeft, maar er zijn verschillende mogelijke redenen: de waterinlaat is geblokkeerd; De bodemklep is niet diep genoeg onder water; De loopsnelheid van de waterpomp is niet genoeg; blad

   Volgens de gebruiker S vereisten, kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting, zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.

Djelfa.   Volgens de gebruiker S vereisten, kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.

   Zorg ervoor dat u een pomp kiest die geschikter is voor gebruik.

   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten,Klimavichy.Booster pijpleidingpomp, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden


Klimavichy.Pomp voor boorvloeistofWeergave van speciale prestaties



t sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.

   Test eerst de besturing en sluit vervolgens de motor aan op de aspomp. Er is een verwijderring bij het dagboek. Dit apparaat kan voorkomen dat de waaier omkeert.

   Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.

Voor meer, wordt de gebruikte macht niet aangepast zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts, dus ik

   Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.


Klimavichy.Pomp voor boorvloeistofWeergave van speciale prestaties



   Als de druk in het lokale gebied gelijk is aan of lager dan de verdampingsdruk die overeenkomt met de watertemperatuur in het stroomproces, zal het water daar verdampen en vele kleine belletjes vormen gemengd door stoom en gas. Het cavitatiefenomeen is te wijten aan de bellenwerking wanneer deze kleine bellen uit het lagedrukgebied stromen

Eerlijkheid is de basisDraai de klep omlaag voor aanpassing. Anders, als de stroom te klein is Open de klep.

   Eisen voor een complete set waterpompen

   Er is een verschil tussen dompelbare modderpomp en rioolpomp. Hoewel de media die door de twee worden vervoerd niet zuiver water en andere media zijn, is het verschil tussen slakkenmodder en riolering nog steeds groot. Laat Kijk eens naar het verschil tussen de twee.

Klimavichy.   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp

   Ja, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.

   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.

AndorraLaVellaOverige productinformatie
  • Wijchen.De machine van het hefplatform van de aluminiumlegeringVolatiliteit van de vervoerder

    Wijchen.De machine van het hefplatform van de aluminiumlegeringVolatiliteit van de vervoerder

  • Ridderkerk.Lift voor kogelschroefGemeenschappelijke prestatieanalyse

    Ridderkerk.Lift voor kogelschroefGemeenschappelijke prestatieanalyse

  • Arua.kgmTechnologie van transformatorenDe impact van versneld transport

    Arua.kgmTechnologie van transformatorenDe impact van versneld transport

  • vredeVast liftplatformWat zijn de volledige aspecten van?

    vredeVast liftplatformWat zijn de volledige aspecten van?

  • vredeHydraulische platformauto OphefplatformautoOplossingen voor productproblemen

    vredeHydraulische platformauto OphefplatformautoOplossingen voor productproblemen

  • PingluHydraulisch hefplatformMontageschema:

    PingluHydraulisch hefplatformMontageschema:

  • Albuquerque.kgmElektrische lift voor balkonUitleg van de aankoopmethode

    Albuquerque.kgmElektrische lift voor balkonUitleg van de aankoopmethode

  • Albuquerque.kgm20 ton hefplatformGebruik en onderhoud

    Albuquerque.kgm20 ton hefplatformGebruik en onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!