Gomel.Lange as subGemeenschappelijke methoden voor foutopsporing

  • vrijgavetijd:2023-04-10 12:46:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:425
  • Korte omschrijving:

    Gomel.,   Tijdens aanpassing, maak eerst de steundekking los, druk dan de moer samen, en los dan de lagerzetel los. Na het aanp

Artikel inhoud

   Tijdens aanpassing, maak eerst de steundekking los, druk dan de moer samen, en los dan de lagerzetel los. Na het aanpassen van de schroef, draai de compressiemoer van de lagerzetel gelijkmatig aan om de assemblage naar de pompkop te laten bewegen. Het is noodzakelijk om de trolley te draaien tijdens het vastdraaien totdat de plaat niet beweegt. Draai volgens de pompwerking

   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.

Gomel.   Er is geen lekkagebeschermer geïnstalleerd: lekkagebeschermer wordt ook wel levensreddend genoemd. Als de lekwaarde van de dompelrioolpomp hoger is dan de werkende stroomwaarde van de lekpreventie zal de lekpreventie de voeding van de dompelpomp onderbreken om de normale werking van het materiaal te verzekeren.

   Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.

Makiivka.   Tarief.

   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.

E waterafdichting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.


Gomel.Lange as subGemeenschappelijke methoden voor foutopsporing



   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

   Begrijp eerst de concepten van dynamisch waterpeil en statisch waterpeil.

   Beschermende verpakking van schachtafdichting De pomp van schachtafdichting controleert regelmatig de afdichtingswaterdruk en het watervolume,Gomel.Vuur diepe waterpomp,Gomel.QJ dompelpomp, houdt een kleine hoeveelheid reinigingswater stromend langs de schacht, past regelmatig de pakklier aan, controleert de verpakking en vervangt regelmatig de verpakking. De waterdruk en het watervolume van de schachtafdichting moeten voldoen aan de bovenstaande (schachtafdichtingsinspectie) eisen.

Lijst van contingenten   Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking, verpakking en hulpwaaier seal mechanische verbinding, enz.

   Omtrek. Bij de toepassing van drijfmestpomp, moeten we aandacht besteden aan redelijk ontwerp, correcte berekening en geschikte typekelectie, die zeer belangrijk zijn. Naast het hoofdwiel wordt een set roerende waaier toegevoegd aan de bodem van het product, die de neergeslagen slak in een mengsel van water en vaste deeltjes kan spuiten

p bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is,Gomel.Pijpleidingspomp, in de traditionele modderpomp


Gomel.Lange as subGemeenschappelijke methoden voor foutopsporing



   Allerlei nieuw ontworpen mechanische afdichtingen van dompelmodderpompen dragen sterk bij aan de groei van marktaandeel.

analyse   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, is er over het algemeen alleen uitgaande kabel, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is, zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.

   Het werkingsprincipe van de zelfaanzuigende pomp is om het pomphuis met water te vullen (of er is water in het pomphuis zelf) voordat de pomp wordt gestart. Na het opstarten draait de waaier op een hoge snelheid om het water in het waaierkanaal naar de volute te laten stromen. Op dit moment wordt bij de inlaat een vacuüm gevormd om de waterinlaatterugslagklep te openen. De lucht in de zuigpijp komt de pomp binnen en

   Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.

Gomel.   Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.

   de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.

   De dompelmestpomp zal voor inspectie op tijd worden afgesloten in geval van machineproblemen tijdens verrichting, wat bepaalde economische verliezen voor ons zal veroorzaken.

AndorraLaVellaOverige productinformatie
  • AsperniCity in Italy10 meter zelfrijdende liftHoe industrialisatie snel te bevorderen?

    AsperniCity in Italy10 meter zelfrijdende liftHoe industrialisatie snel te bevorderen?

  • Igurusi.Prijs van 200 KVA-olie-type transformatorOpbrengststerkte

    Igurusi.Prijs van 200 KVA-olie-type transformatorOpbrengststerkte

  • Biawa podraska.Klein handmatig hefplatformVerschillen van verschillende producten

    Biawa podraska.Klein handmatig hefplatformVerschillen van verschillende producten

  • Biawa podraska.14 meter hefplatform vrachtwagenGeschikte methode van industriële constructie:

    Biawa podraska.14 meter hefplatform vrachtwagenGeschikte methode van industriële constructie:

  • herlevingPlatform hijsplatform hydraulischHoeveel weet u over de operatie?

    herlevingPlatform hijsplatform hydraulischHoeveel weet u over de operatie?

  • Kiel.12 meter elektrische liftDe basisstructuur van

    Kiel.12 meter elektrische liftDe basisstructuur van

  • Kiel.Hefplatform voor elektrische cilindersbetrouwbaar

    Kiel.Hefplatform voor elektrische cilindersbetrouwbaar

  • Kiel.Hydraulische hefapparatuur voor platformsOorzaken van bellen

    Kiel.Hydraulische hefapparatuur voor platformsOorzaken van bellen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!