[hp632HP195506591]Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op~ +;.De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevor

AndorraLaVella installatie Cold Storage Company

categorieën nieuws
AndorraLaVella installatie Cold Storage Company > AndorraLaVellanieuws centrum > Andorra la VellaInstallatie voor koude opslagessentie
Andorra la VellaInstallatie voor koude opslagessentie
vrijgavetijd:2022-08-29   Keer bekeken:266   Terug naar lijst

Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.

De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, dus het moet worden schoongemaakt op tijd volgens de specifieke situatie. Om stabiele warmtegeleiding en praktisch effect te handhaven. Goede warmteverwijdering en koeling. Het is niet nodig om vuil rond de koeleenheid te verzamelen.

De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.

Uyovu.kgmDoor de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.

--voorzorgen voor de vloerinstallatie van koude opslag: de vloer moet vlak worden geïnstalleerd, het ongelijk gedeelte moet met materialen worden gelijkgemaakt, en de sluithaak tussen de platen moet worden vergrendeld om ervoor te zorgen dat het pakkingsoppervlak vlak is zonder hol gevoel. (Merk op dat als dit afvoersysteem in het noorden buiten is geïnstalleerd, de afvoerpijp moet worden geïsoleerd).

De lichten in het magazijn zijn niet aan. Controleer of de schakelaar uitvalt en of de bol beschadigd is. Schakel de stroomvoorziening uit bij de installatie van de lampenkap en let op de waterdichte werking van de lamp.


Andorra la VellaInstallatie voor koude opslagessentie



Tijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt, moet de koelplank aandacht besteden aan de details van de installatie, de problemen ontdekken die gemakkelijk te negeren zijn,Andorra la VellaWaar is de koude opslag geïnstalleerd, en de verkeerde installatie vermijden, die het gebruik van de koude opslag of het hele installatieproces zal be ïnvloeden, zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.

Voor het vastzetten van alle natriumnoten en blokkeernoten van het koelsysteem, gebruik dan koelmiddelolie om de dichtheid te versterken. Reinig na sluiting. De verpakking van elke afgesneden deur moet op slot zijn.

De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.

rankingDe selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang, het type en de begroting van de koude opslag.

De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot, maar ze hebben hetzelfde koelsysteem. Dus hoe om de koude opslag elke dag te onderhouden. Vandaag zal ik introduceren hoe een goede job te doen in het dagelijkse beheer en het onderhoud na de installatie van de koude opslag.

De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk,Andorra la VellaIngekoelde groenten- en fruitopslag, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.


Andorra la VellaInstallatie voor koude opslagessentie



Sterke vervormingsresistentie, niet gemakkelijk te kraken, glad, stabiel en veilig. Polyurethaan materiaal heeft een stabiele poreusiteitsstructuur en in principe een gesloten porienstructuur. Het heeft niet alleen uitstekende thermische isolatie, maar heeft ook een goede bevriezingsbestendigheid en geluidsabsorptie. Onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden kan de gemiddelde levensduur van de stijve schuimpolyurethaansolerende structuur meer dan dertig jaar bereiken. Tijdens de levensduur van de structuur kan het de eenheidsprijs van droge, natte of elektrische corrosie onder normale bedrijfsomstandigheden bereiken, terwijl de eenheidsprijs van insecten, schimmel of algenschuim materiaal hoger is dan die van andere traditionele thermische isolatie materialen, maar verwarming zal de kosten en koeling kosten aanzienlijk verminderen.

Project analyseSterke vervormingsresistentie, niet gemakkelijk te kraken glad,Andorra la VellaStappen voor het installeren van koude opslag, stabiel en veilig. Polyurethaan materiaal heeft een stabiele poreusiteitsstructuur en in principe een gesloten porienstructuur. Het heeft niet alleen uitstekende thermische isolatie, maar heeft ook een goede bevriezingsbestendigheid en geluidsabsorptie. Onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden kan de gemiddelde levensduur van de stijve schuimpolyurethaansolerende structuur meer dan dertig jaar bereiken. Tijdens de levensduur van de structuur, kan het de eenheidsprijs van droge, natte of elektrische corrosie onder normale bedrijfsomstandigheden bereiken, terwijl de eenheidsprijs van insecten, schimmel of algenschuim materiaal hoger is dan die van andere traditionele thermische isolatie materialen, maar verwarming zal de kosten en koeling kosten aanzienlijk verminderen.

Luchtklep lekkage en lekkage van de ring zal niet alleen de stijging van de uitlaattemperatuur van het koelhuis beïnvloeden maar ook de interstagedruk veranderen. Zolang de compressieverhouding hoger is dan de normale waarde, zal de uitlaattemperatuur stijgen.

Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.

Andorra la VellaVoorschriften voor de koeltijd van het apparaat: de koude opslag van het koelsysteem met ammoniak als koelmiddel moet worden ondersteund op de plaats met een lage bevolkingsdichtheid eromheen.

Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag